Продуктов каталог


Видео представяне


За нас

Фирма “АРМЕКС-Ко” ООД е оторизиран представител и сервизен партнъор на “KARCHER” –  Германия.

В цял свят марката “KARCHER” е символ на качество, здравина, устойчивост при работа в тежки експлоатационни условия, достъпност и лекота на експлоатация. С помощта на машините “KARCHER” се изпълняват и най-претенциозните задачи за почистване в сферата на промишлеността, комуналните услуги, селското стопанство, както и при външно почистване на сгради и на автомобилния парк.  “KARCHER” е световен лидер в комплексните иновационни решения от водоструйните и прахосмукачни машини до съоръженията за пречистване и рециклиране на вода.

Нашите партньорски взаимоотношения с “KARCHER” –  Германия датират от 2001 г. На пазара в България ние предлагаме пълната гама на произвежданите продукти.  Съществена част от дейността на фирмата е свързана с гаранционното поддържане и ремонта на машините. Фирмата разполага с висококвалифицирани кадри, преминали специализирано обучение в “KARCHER”.

Основните ръководни принципи в дейността ни са коректност в отношенията с нашите клиенти и партньори и качество на услугите, съответстващо на стандартите на “KARCHER”.

На територията на България към настоящия момент ние обслужваме над 300 клиенти, използуващи различни видове почистващи машини и оборудване с марката на “KARCHER”.

“АРМЕКС-Ко” ООД предлага пълната гама продукти на “KARCHER” –  Германия. Продукти липсващи в каталога можете да видите тук и да се свържете с нас за да разберете условията на доставка.